Hvorfor bruke våre tjenester

Pixofy tilbyr din bedrift alle nødvendige aspekter av digital markedsføring. Våre tjenester integrerer alt i fra nettsideutvikling og SEO optimalisering, til videoproduksjon og annonsering på sosiale media plattformer. Resultatet er en sømløs digital tjeneste der alle aspektene av digital markedsføring henger sammen. Slik unngår din bedrift å være avhengig av flere forskjellige byråer i markedsføringsprosessen. Dermed sparer din bedrift både tid og utgifter, samt at en oppnår full oversikt på alle plan.

Videoproduksjon & Streaming

Visste du at seere husker hele 95 prosent av budskapet i en video, sammenlignet med bare 10 prosent når de leser en tekst?

Internettbruken øker fra år til år, og økningen vil mest sannsynlig aldri stoppe opp. Samtidig viser det seg at en stadig større del av innholdet på Internett vil bestå av levende bilder. Undersøkelser sier faktisk at hele 80 prosent av trafikk på nettet bestod av video i 2019. Dermed kan vi trygt fastslå at for en merkevare som ønsker å hevde seg på digitale plattformer, er video uunngåelig.

Digital strategi & annonsering

Gjennom utvikling av strategi og annonsering i sosiale medier, gir vi din bedrift muligheten til å treffe sin mest relevante målgruppe, på rett sted til rett tid. På denne måten blir annonseringsbudsjettet forvaltet mer presist, med mindre feilmargin. Slik bruker vi minimalt av annonseringsbudsjettet, samtidig som vi optimaliserer synligheten av din bedrift. 

Nettside-utvikling

I de fleste tilfeller ved digital markedsføring vil dine potensielle kunder bli ført videre til din bedrifts nettsted. Det er her hovedinntrykket av din bedrift skapes. Det sier dermed seg selv at det er avgjørende for din bedrift at nettstedet gir et bra innrykk hos potensielle kunder.

Hele 95 prosent av en person sitt førsteinntrykk av bedrifter er knyttet til websidens design. En bedrifts nettside bør ikke undervurderes og vi anbefaler at dette i høy grad  prioriteres om en ønsker å lykkes på web og sosiale medier.

Med «design» mener vi at både websidens utseende, brukervennlighet, oversiktlighet og funksjonalitet fungerer optimalt.

App-utvikling

Mobilapplikasjoner er fremtiden. Alt på mobiltelefonen skjer gjennom apper, og som bedrift vil du henge med innovasjonen i markedet. Vi hjelper deg med app-utvikling fra A til Å.

Vi programmerer apper gjennom kodespråket Flutter, integrert med UX design, som er en av de nyeste og mest moderne kodespråkene i programmeringsverden. Med programmering fra Pixofy, får din bedrift muligheten til å eie apper av markedets råeste brukervennlighet og design.

Tett dialog

Vi prioriterer å ha et tett samarbeid med våre klienter gjennom hele samarbeidsprosessen. Slik kan vi tilpasse våre klienters behov og kombinere disse med vår ekspertise. Vi er overbevist om at optimale samarbeid fører til optimale resultater.

Uforpliktende møte

Vi er alltid åpen for et uforpliktende møte der din bedrift får muligheten til å sette seg inn i vår forretningsmodell. Vi tilbyr oss å presentere våre metoder, strategier og verktøy i forbindelse med våre diggitaliseringstjenster. På denne måten kan vi gi din bedrift mer kunnskap og trygget før et eventuelt samarbeid blir inngått. 

 

Book et uforpliktende møte

Ta en kopp kaffe sammen med oss mens vi kartlegger din bedriftsbehov.